Hvad er stress og hvordan bliver du og dine medarbejdere bedre til håndtering deraf?

BIE Happy tilbyder både forebyggende og helbredende stress håndtering til privatpersoner og virksomheder.

Flere og flere dansker sygemeldes hver dag på grund af stress. Ved at have de rigtige redskaber til forbyggelse og håndtering af stress undgår du et langt sygeforløb og du får en gladere hverdag, som gavner både dig og dine muligheder.

Det er dumt at vente til, at skaden er sket. Håndter din stress, inden den håndtere dig!

Stress-kurser og individuelle sessioner

BIE Happy tilbyder kurser og workshops i stress håndtering, individuelle sessioner til både forebyggelse - og heldbredelse når "skaden er sket".

I klinikken, på arbejdspladsen eller i naturen hjælper vi klienter med håndtering af stress. Vi tilbyder kurser og workshops i stresshåndtering i hold og gennem induviduelle sessioner.

  • Heldagskurset / Workshoppen - "Stress af i naturen"
  • 2 dages stress håndteringskursus / Workshop - "Lær at håndtere stress med mindfuldness"
  • Individuelle sessioner i håndtering og behandling af arbejdsrelateret stress og til håndtering af post traumatisk stress
  • Skræddersyede kurser / Workshops, der foregår i naturen eller i rolige og afstressende omgivelser

Stress håndtering i naturen

Vi anvender den nyeste forskning inden for stress. Forskningen peger på, at naturen har healende kræfter. Fx. viser den, at haveterapi virker dobbelt så godt mod stress som almen terapi - og er meget mere effektiv end f.eks. behandling  med medicin.

En del af forklaringen er, at når vi opholder os i naturen udvikles hormonet oxytocin. Hormonet kan reparere den stress ramte hjerne og dermed hjælpe syge, stressede og deprimerede personer tilbage i balance.

Vores klienter har meget gode erfaringer med stress-behandling i naturen. I naturen finder vi rum til fordybelse. Vi arbejder med meditation og mindfulness - og du kommer i kontakt med dybere og mere stress-resistente lag i dig selv.

Det unikke ved behandlingerne

I behandlingerne af stress arbejdes der med det hele menneske. Vi hjælper til at finde tilbage til kernen i dig selv og med udvikle resourcer, så du selv bliver i stand til at forebygge og håndtere situationer med stress.

De redskaber, vi arbejder med, får dig tilbage i balance og gør dig mere stress-resistent. Du lærer at mærke dine egne stress-grænser. Du får redskaber der kan bruges overalt - i private såvel som arbejdssituationer.

Det meste af landet

Kurser og Workshops afholdes i det meste af landet. Individuelle forløb tilbydes dog primært til klienter fra Syd- Midtjylland og fyn.

Der tilbydes rabat ved køb af 5 sessioner, hvis du efter dit første besøg køber 5 gange, får du den ene gratis.

Rabatten gælder ligeledes individuelle forløb for medarbejderei virksomheder.