Lattercoaching

De seneste år er coaching blevet et meget populært udvilingsværktøj som bruges både privat og i virksomheder. Med den rivende udvikling som vi står midt i, stilles der nye, større og anderledes krav til os både på det erhvervsmæssige plan, men i høj grad også på det personlige plan.

"Coaching er  at låse op for et menneskes potentiale til at maximere sine egne præstationer. Der er at hjælpe mennesker til at lære frem for at undervise dem"

- Tim Gallwey

Læs mere...


Skovterapi

- naturens effektive lykkepille

Vi finder ro og tryghed i naturen. Vi arbejder dels i skovens ro og dels i dens mere uordentlige og vilde natur. Vi finder tryghed og ro op ad store gamle stammer, med et rodnet man kun kan misunde dem.

Læs mere... 


Mindfulness i egen have

Flere og flere forskningsstudier, både danske og internationale, viser at ophold i grønne områder giver lavere stressniveau og højere velbefindende.

Vi finder energifyldte rolige omgivelser i dine egen tryghedzone. 

Læs mere...


Psykoterapi

En typisk latterevent indeholder et oplæg om de sundhedsgavnlige effekter der er ved latteren, og en gennemgang af de samarbejdsfremmende effekter latteren har.

Der er en aktiv deltagelse med forskellige latterøvelser og lege, for at sætte latteren igang, så deltagerene mærker effekten af latteren på egen krop. 

Læs mere....