Latter som kompetance i en travl hverdag: 

Foredraget består af en teoretisk del, hvor der fortælles om den kraftfulde effekt latteren har både fysisk og psykisk - den aktive del, hvor deltagerne på egen krop mærker latterens gavnlige effekt.

Foredraget som er af ca. 2 timers varrighed, bliver krydret med sjove billeder og masser af humoristiske indslag, og en masse ideer til hvordan man får mere latter ind i sin hverdag.

Der bliver taget hensyn til gruppens åbenhed og formåen. Foredraget kan skræddersyes efter særlige ønsker og behov, så gruppen får den bedst mulige oplevelse.

Læs mere..


Workshop

Latter, leg og livskvalitet

En aktiv og inspirerende workshop, hvor vi arbejder med at skabe større livs- og arbejdsglæde og et mere positivt arbejds miljø.

Kurset er en vekslen mellem teori, praktiske øvelser, latterøvelser og latteryoga. Kurset baseres på aktiv deltagelse fra kursisterne. Deltagerne får nogle effektive redskaber med sig, som er lette at anvende i det daglige arbejde.

Der kan tilrettelægges events og workshops efter jeres specifikke ønsker.


Workshop

Latter i virksomheden

Der er mange forskellige faktorer som påvirker stress-niveauet i virksomheden .

Et effektivt værn mod stress er, at medarbejderne fungere godt med hinanden. Kan vi le sammen, kan vi ofte også løse svære ting sammen eller løse op for situationer, som ellers kunne udvikle sig til konflikter . En god latter med kollegaerne vil styrke følelsen af fællesskab på tværs i virksomheden og modvirke , at tingene kan gå op i en spids.

Læs mere....


Latter Events

Start festen - Bryd isen

En typisk latterevent indeholder et oplæg om de sundhedsgavnlige effekter der er ved latteren, og en gennemgang af de samarbejdsfremmende effekter latteren har.

Der er en aktiv deltagelse med forskellige latterøvelser og lege, for at sætte latteren igang, så deltagerene mærker effekten af latteren på egen krop. 

Læs mere....