Individuelle behandlinger og klarsyn

Du er enestående, uendeligt elsket og en fuldkommen unik gave for andre mennesker.

Vi kan ikke længere nøjes, men har brug for at komme tættere på det vi egentlig er.

Er du træt af at føle dig som offer? Nedgør du dig selv, eller føler du andre gør det. Møder du udfordringer som er svære at tackle eller har du ondt af dig selv, så befinder du dig i den laveste frekvens med meget lidt energi og åndsnærvær. Den energi du sender ud og møder omverden med, og det du giver, tænker og føler, er den energi du får tilbage.

”Når vi føler mindreværd, så er det fordi, vi dybest set ved, at vi behandler os selv mindre værdigt, i forhold til det vi er. Når vi nedgør os selv, er vi langt fra vores åndelighed og den storhed vi er født med.”

Sammen bevæger vi os ud i en højere frekvens, hvor jeg hjælper dig til at få indsigt i din åndskapacitet og højere bevidsthed, i en vekslen mellem klarsyn og åndelig energiformidling.

Højere bevidsthedstræning i praksis

På disse forløb arbejder vi med personlig udvikling og vækst på en højere frekvens, vi giver slip på vores begrænsende hverdagstankegang, forløser gamle traumatiske oplevelser og uhensigtsmæssige mønstre og vi integrerer ny brugbar energi, som skaber store forandringer i vores hverdag og vores omgivelser.

Her arbejder vi i grupper på 4 til 6 personer. Du bliver trænet i, selv at kontakte de åndelige energier og hente viden og indsigter fra dine åndelige bevidstheder, og du bliver trænet i, at formidle åndelig energi til de andre på holdet. Vi arbejder i trygge rammer, og der bliver taget hånd om det der bliver forløst undervejs i processen.

Når du får mere indsigt og bevidsthed om dit højere Selv, vil du ikke længere være styret af gamle mønstre. Ej heller vil du negligere dine åndelige evner og din egen storhed.

Hold 1 (fuldt booket)

2022 - 9/8, 26/9, 24/10, 5-6/11, 19/12

2023 - 30/1, 27/2, 27/3, 24/4, 29/5, 26/6

Hold 2 (Opstart januar 2023)

9/1, 13/2, 13/3, 17/4, 8/5, 12/6

Kursusaftenerne fra kl. 18.30 – 21.30 afholdes i Fredericia.