Start festen med et brag

Vi vil underholdes som aldrig før, og forventningerne om at der skal ske noget nyt og ekstraordinært er store, så mange gransker deres kreative hjerne for at finde et indslag til årets firmafest, polterabend, fødselsdag eller lignende.

Gerne noget man ikke har prøvet ved tidligere arrangementer. Med et latterevent sikre du en kanon stemning fra start.

Bryd isen ved at le temadagen igang

Prøv en latterenvent, hvor medarbejderne er aktive deltagere i et program af forskellige latterøvelser og lege, som udfordre selv de mest garvede lattermuskler.

Det er en god og positiv måde at starte temadage, dagsmøder, konferencer og lignende. Deltagerne vil fra start blive rystet sammen, være mere motiverede og åbne for nye ideer og tanker.

Hvad indeholder en typisk latterevent

En latterevent indledes med et oplæg omkring latterens gavnlige effekt. Noget af det som kunne være indhold i oplæget, er at den sunde og hjertlige latter bl.a. har den effekt at den afbalancere hjernen, styrker imunforsvaret, og fremmer innovative dybder som kreativitet, fantasi og nysgerringhed.

Latter og glæde fremmer samarbejde, mindsker konflikter og øger trivsel og velvære. Der bliver fortalt om, hvor vigtigt det er at få gode grin og den hjertlige latter sat på dagsordenen, såvel i privatlvivet som i virksomhederne.

Ikke kun for sjov, men for at fremme livskvaliteten, arbejdsglæden og den fysiske og psykiske trivsel.

Der bliver fortalt om den sundhedsgavnlige effekt. At latteren er en af de mest helbredende redskaber vi er i besidelse af. Når vi ler, healer vi os selv og vi producere vores egen medicin. Eventen kunne ligeledes indeholde et oplæg om, hvordan man får mere latter ind i sit liv.

Efter oplæget er der en aktiv del, med forskellige latterøvelser og lege, for at sætte latteren igang, så deltagerene på egen krop mærker effekten af latteren. Der bliver fortalt lidt om, at der er en måde at træne sin egen latter, så man kan få mere latter ind i sit liv, også i situationer hvor der ikke nødvendigvis er noget at le af, eller nogen at le sammen med.

Egne ønsker

Lattereventene bliver selvfølgelig forskellige både i oplæg og de efterfølgende øvelser. Eventene kan varieres i tid, så de bliver af 1 times eller 1½ times varighed, og de kan ændre karakter, efter hvem det afholdes for, hvor lang tid der er sat af, og hvilket arrangement det skal afholdes til.

Den aktive del med latterøvelserne og legene varierer også i forhold til den gruppe der arbejdes med. Jeg tager hensyn til gruppens åbenhed og formåen, og selvom der på forhånd er strikket et program sammen, så er der altid fleksibilitet i forhold til, at gruppen for den bedst mulige oplevelse.

Eventen der varierer fra 1 time til 1½ time, kan udbygges med et foredrag hvor der gåes mere i dybden med den kraftfulde effekt latteren har, både fysik, psykisk og samarbejdsmæssigt.

Læs eventuelt mere her; www.latterbooking.dk